Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku I T-Mobile umí vytvořit tarif pro mladé. Za 561 Kč obsahuje přes 10 GB dat. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 12. 2016 19:49

    Curjumov-Gerasimenko (neregistrovaný)

    Já zrovna studuji a taky jsem si ke studiu našel práci. A taky si vydělám nějaké peníze. Ale naštěstí mám možnost bydlet u rodičů, protože kdybych si měl platit jídlo, ubytování, dojíždějí, skripta, atd. sám, nepřežiju. A jako aktuálnímu studentovi mi přijde takový tarif totálně mimo.
    Totálně mimo mi přijdou i SUP všech tarifů, protože buď mám telefon opravdu jen na emaily, pak mi ale stačí i těch 64KB/s a nebo chci na internetu opravdu něco dělat. Třeba se i občas kouknout na video, atd. A to potom ty giga lítají jak draci.
    Já myslím, že pěkně to bylo řečeno v jednom dřívějším článku (nevím, jestli tady), kde psali, že u šprechtících sousedů pořídíte ty samé tarify za polovic. Což je prostě zhovadilost, když uvážím, že "celou" střední evropu obsluhuje ten stejný satelit.

    Každopádně ale nemám ve svém rozpočtu místo (až vůbec ne chuť) na to, dávat každý rok 6732 korun pouze za telefon.