Hlavní navigace

ICQ začalo nabízet hry pro mobilní telefon

1. 4. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Provozovatel instant messagingu ICQ se rozhodl rozšířit své služby v mobilní oblasti a spustil mobilní herní portál ICQ Mobile Games Portal, který umožní hrát oblíbené hry kdykoliv a kdekoliv. Stačí k tomu mít podporovaný mobilní telefon a wap.

„Nabídkou zábavy dostupné prostřednictvím ICQ Mobile Games Portal chceme umožnit našim uživatelům, aby se nikdy nenudili," říká Ofer Oved, viceprezident ICQ. Podle něj zájem o mobilní hry neustále roste a nový portál je jedním z plánovaných kroků ICQ k vytvoření široké škály mobilních produktů pro všechny uživatele.

ICQ herní portál je lokalizován do pěti jazyků včetně češtiny a orientaci na něm zvládne i začínající uživatel. Stačí si na hlavní stránce z rozsáhlého seznamu vybrat používaný telefon a okamžitě se zobrazí seznam dostupných her. Z těch nejznámějších je zde možné nalézt Balls 'n' Walls, Zoopaloola, Slide a Lama Deluxe a mnoho dalších her z nejrůznějších žánrů.

Ke stažení je potřeba zaslat příslušnou SMS zprávu a pak hru stáhnout prostřednictvím wapu. Každá hra je přitom zpoplatněna částkou 79 korun.

Zdroj: Tisková zpráva