Hlavní navigace

IE 9 beta na videu a reklamy, které jej budou propagovat

8. 9. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ačkoli Microsoft představil již tři ukázkové verze připravovaného Internet Exploreru 9, prezentovaly se pouze jeho nové schopnosti v oblasti podpory nových technologií a specifikací a výkon při zpracování graficky náročných testů a stránek (s využitím hardwarové akcelerace).

Testovací „preview“ verze však neobsahovaly prakticky žádné uživatelské rozhraní, a tak dlouhou dobu panovaly internetem dohady, jak vlastně bude novinka vypadat. Oficiálně se to dozvíme již 15. září 2010, kdy Microsoft uvolní první betaverzi. Jisté náznaky už však přeci jen jsou - již dříve totiž unikl screenshot údajně ukazující nové rozhraní. Nyní je k dispozici také video, jež si můžete prohlédnout níže. Oba "uniklé zdroje" je však třeba brát s rezervou, neboť nepochází z žádného oficiálního zdroje.

S plánovaným představením betaverze Microsoft začal IE9 tlačit do povědomí uživatelů i formou reklamních proužků, které si zde můžete rovněž prohlédnout.

Obsahují slogany jako „IE9 navždy změní web“, „Pocit lásky je krásný“, „Připravte se na krásnější web“ nebo jednoduše datum uvedení betaverze: „09.15.10“. Odkazy na další informace najdete na nové stránce www.beautyoftheweb.com.

Zdroj: Softpedia