Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Informační válka konečně vyvolala bitvu s falešnými zprávami. (PS: Internet je skvělý, neumíme ho ale používat). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 4. 2017 10:52

    Zann (neregistrovaný)

    "Technologičtí giganti, známé internetové osobnosti a další organizace rozjíždí boj s falešnými zprávami. Internet byl dosud anarchie, kterou se nyní snažíme zvládnout. Dřívější ideou přitom bylo, že lidstvo může díky dostupným informacím vzkvétat jako nikdy dřív. Jenže není všechno jednoduché a internet sám o sobě přinesl také negativa."

    Jo, jasně. Takže jestli to správně chápu, tak odteď bude pravda jenom to co řeknou "technologičtí giganti" a všechno ostatní budou dezinformace. Internet sám o sobě žádná pochopitelně žádná negativa nepřinesl, za vším hledej člověka. Informace je věc, u které je třeba přemýšlet a cenzura ještě nikoho myslet nenaučila.

    Smysl téhle taškařice je jasný. Když vám například Microsoft řekne, že vás nešmíruje a že jeho produkty jsou nejlepší, tak je to prostě fakt, není třeba o tom přemýšlet a kdo tvrdí opak je lhář a přijde do pekla. Šmarja, za co čtenáře českých IT webů tak trestáte? ....