Hlavní navigace

Inkflow pro iOS umí Ctrl+C a Ctrl+V z reálného světa do vektorů na displeji

9. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Chytré kreslítko pro iPady a iPhony s názvem Inkflow možná znáte. Umožňuje vytvářet vektorové obrazce, které lze zpětně pohodlně editovat. Do svých výtvorů je možné přidávat text, obrázky a další. V poslední verzi 3.0 přibylo hned několik nových funkcí, mezi nimiž vyniká především InkPort.

Pokud máte pro skicování radši tradiční papír a pero, je potom o něco složitější import do elektronických placek. InkPort však umožní vyfotit stránku s poznámkami a náčrtky a stejně jako vektorové obrazce vytvořené přímo v aplikaci editovat, přesouvat, mazat či doplňovat o další atributy. Pro většinu jednoduchých skic bude InkPort bohatě stačit. Výhodou je, že umí nakreslené křivky na papíře převést do křivek digitálních – tedy do vektorů. Jak to funguje, si prohlédněte na videu.

 Inkflow pro iOS Inkflow pro iOS Inkflow pro iOS
Inkflow pro iOS

Mezi další nové funkce patří třeba Wrist Guard, který zamezuje nechtěným náčrtkům při položení zápěstí na displej iPadu; snadnější změny fontů nebo rozšířené možnosti editování fotek.

Inkflow je v základní verzi zdarma, v té si však InkPort neužijete a budou chybět i některé další funkce. Plná verze Inkflow Plus je možné na App Store koupit za 6,99 €.

Zdroj: qBits Blog

 

Byl pro vás článek přínosný?