Hlavní navigace

Názor k článku Vyšly zprávy, že Intel úplně zrušil 10nm výrobní proces. Firma je však důrazně popírá od tynyt - Honzo, nezapomeň ale, že Intel je dnes velká...

  • 23. 10. 2018 7:23

    tynyt

    Honzo, nezapomeň ale, že Intel je dnes velká korporace, která se zřejmě stala neovladatelnou, tudíž faktor "záložního řešení" bych nebral vůbec v úvahu. O to víc, že byli vyliti Renée a Brian, což znamená, že selhali, a tedy že nic jako záložní plán nemají.
    Podle mě došlo ke klasickému zazm*dování firmy, kde se jednotlivá oddělení zakopala ve svých kanclech a nejsou schopná ničeho jiného, než pomalé evoluční jízdy na stávající kobyle (které ale už celkem jistě dochází dech). Revoluční přestup na nového koníka se nekoná (a zřejmě ani konat nebude). I s ohledem na velmi rychlé, ale zcela prázdné dementi, které mě jen utvrdilo v tom, že 10nm je definitivně mrtvé.

    To samozřejmě neznamená konec Intelu (to si nepřeju ani já), ale jeho dočasný úpadek, který zřejmě skončí velkou restrukturalizací, proti které je ta současná jen neškodný čajíček. Až z Intelu bude zase štika, pak se uvidí.