Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vyšly zprávy, že Intel úplně zrušil 10nm výrobní proces. Firma je však důrazně popírá. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 10. 2018 7:29

    tynyt

    Chápej, tohle není primárně o technologiích. Kdyby bylo, tak si Intel přetáhne lidi z jiných byznysů a nějak to ukoulí. Tady se IMHO jedná o krizi managementu, kdy nikdo nechce dělat riskantní kroky, nikdo doopravdy neplánuje dopředu a už vůbec ne vývoj. On je totiž rozdíl mít krásný barevný powerpoint s adhoc upravovaným tick-tock-tack-tuck-... nebo roadmapu k 10nm, a druhá věc je exekutiva těchto plánů. V typické korporaci to totiž chodí tak, že se udělá "plán", který ovšem nikdo neplní, prostě se na každém mítingu okecává "status", problémy, ale nikdo je reálně neřeší (nebo se řeší chaoticky těsně před deadline).

    A tohle IMHO postihlo Intel, když namísto stařešinů ještě původem z Fairchildu přišli noví "managoři" s vidinou teplé židle.