Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel kvůli poptávce nestíhá vyrábět procesory. Hrozí nedostupnost a zdražení všeho 14nm. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 9. 2018 9:31

    DoTY

    Souhlas, mě jen vadí to bububu...miliony prodaných Intelů, další miliony se stále prodávají, ale o jakýchkoliv REÁLNÝCH bezpečnostních problémech ani vidu ani slechu. Ale jako argument pro AMD fans asi dobrý... jinak mám Intel, protože 95 % času na PC hraju, čímž si čistím hlavu. Pro hry je Intel jasná volba... kdyby streamoval, rendroval atd., vůbec bych se AMD nebránil. Ale pro spoustu lidí je to jen červená nebo modrá, což je smutné... nechť sinkaždý vybere, co se právě jemu hodí. Až budou hry využivat 8+ jader a bude to mít vliv na plynulost a FPS, koupím si 8+ a je mi jedno jestli Intel nebo AMD. Pro mé potřeby bych si aktuálně s AMD (byť s 8+ jádry) díky nižším frekvencím (až o 1Ghz!) a lehce nižšimu IPC jen pohoršil.