Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel prý vyřešil problémy se 7nm procesem, ale procesory s ním vyjdou až v roce 2023. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 1. 2021 23:32

    Radek Holeček

    Je vtipné, když lhář nazývá někoho slibotechnou.
    Přečtěte si, co Intel o tom 7nm procesu řekl a možná vám dojde, že tam není jediný slib. Nový šéf řekl, že je spokojený s vývojem 7nm procesu, a že očekává, že většina produktů Intelu se bude v roce 2023 vyrábět interně.
    Uznávám, že nemám jistotu, že lžete. Lež je záměrné mluvení nepravdy. Vy možná jen neumíte číst, případně nejste schopen pochopit, co čtete.
    Pro vás menší rozbor: 1. část, kde se říká, že je spokojený s vývojem 7nm procesu je část, kde konstatuje své rozpoložení. Nic neslibuje, jen říká svůj názor. V 2. části říká, že očekává, že většina produktů bude v roce 2023 vyráběna interně, což je něco, čemu musí věřit naprosto každý, protože opravdu není v silách TSMC a Samsungu, aby během dvou let dokázal přebrat polovinu produkce Intelu. A vůbec neříká, že se na tom bude 7nm proces podílet byť 1 %.
    A kdyby vám to nestačilo, tak ještě dále říká, že ohledně plánů na rok 2023 bude ještě probíhat jednání a je pravděpodobné rozšíření využívání externích výrobních procesů.