Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel prý vyřešil problémy se 7nm procesem, ale procesory s ním vyjdou až v roce 2023. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 1. 2021 20:26

    tombomino

    Jenomze takhle jednoduse se to odbyt neda. Uzivatel a firmy podle neceho planovat musi. Je to podobne jako u SW. Publisher SW dava dopredu roadmapu, kdy by ktera verze SW mela objevit na trhu. Podle toho se pak planuji vyhledove dopredu finance na upgrady a podobne.
    Takze ne, neda se to odbyt jednim slovem, ze je to preci "jen" plan a proto, ze si do nej muzu v podstate napsat co chci.
    Ja Intelu preji, at se konecne rozhope k necemu lepsimu, nez ultrazrave 8C jadro v desktopu. Chtel bych mit moznost volby a spon ze dvou firem a ne jen koukat na AMD, protoze Intel nema nic, co pasovalo na moje potreby. To same plati v noteboocich, ale tam to snad aspon trochu spravi TL-H. Pritom pred par lety to bylo uplne naopak.