Hlavní navigace

Intel a M. Michalsky představují luxusní kožené tašky (CeBIT)

6. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Když jsem včera psal o luxusní dámské kabelce na notebook, netušil jsem, že se jich dnes na CeBITu objeví rovnou několik. Má je na svědomí podle tiskové zprávy nejznámější německý módní návrhář Michael Michalsky a byly navrženy přímo ve spolupráci s Intelem (nebo spíše s jeho posvěcením).

Představeny byly dva pánské modely, batoh Luke Backpack a brašna Clark Briefcase, a dvě dámské kabelky Claire Clutch a Lucy Tote. K tomu ještě jeden z povahy věci univerzální luxusní obal na kabely. Všechny jsou vyrobeny z jemné, prosívané jehněčí kůže a přesně se hodí na přenášení Ultrabooků.

O kvalitě obalů nemůže být pochyb a o designu si každý udělá obrázek sám z fotek. Není pochyb o tom, že ve vybrané společnosti s těmito taškami a batohy uděláte dojem, a ani o tom, že si za to M. Michalsky nechá pořádně zaplatit a že nepůjde o spotřební zboží. Každá taška se dělá na objednávku v Německu (objednat lze na webu Michalsky), stojí 700 EUR a na svůj vysněný luxusní obal si počkáte prý až tři měsíce. Ale co by člověk nedal za exkluzivitu, ne?

Zdroj: CeBIT 2012

Představení tašek MichalskyLuke Backpack (pánský)Luke Backpack (pánský)Luke Backpack (pánský)Clark Briefcase (pánský)Clark Briefcase (pánský)Cable Bag (obal na kabely)Cable Bag (obal na kabely)Claire Clutch (dámská)Claire Clutch (dámská)Lucy Tote (dámská)Lucy Tote (dámská)

Byl pro vás článek přínosný?