Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Procesory Intel Core i3 v příští generaci Comet Lake už budou mít HT a osm vláken. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 10. 2019 22:14

    RedMaX

    Porad stejna ohrana pisnicka o 14nm. Jenze 14nm neni vubec zadnej problem, Intel ma svy tovarny, kremik je levnej, zalezi jen na Intelu, jak si nastavi cenu. V tomto kontextu je jedinej za to zasadni problem. Intel v ocekavani 10nm zacal zavirat linky na 14nm a ono to nevyslo a 10nm neni a nebude. Jenze linky uz Intel zpatky nenahodi, proste jsou pryc a ted nestiha vyrabet, nedokaze uspokojit poptavku, pritom nema jak vydelat vic a pod tihou konkurence musi snizovat ceny.
    Jiste, situace je naprd a v podstate Intel chte nechte prenechava AMDecku retail trh, jenze nejvetsi odbery mel a ma stejne s OEM zakazniku a tam se situace vyrazne nemeni.
    Intel proda vsechno co vyrobi a zbytek proste musi nechat AMDecku nikoliv proto, ze by bylo AMD tak skvely, ale proto ze si Intel nevydanym 10nm produktem a zavrenim casti 14nm vyroby sam zpackal situaci a ted plati, dobre jim tak.