Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel chystá Core i9-10850K, levnější odemčené desetijádro Comet Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 7. 2020 10:07

    tombomino

    Vis, u mne EU "skoncila" v momente, kdy prijali zakon o tom, ze se u lecivych bylin de-facto nesmi psat k cemu jsou dobre. Mne by zajimalo, ktera farmaceuticka firma za tohle zaplatila nejvetsi uplatek. Tohle je realny pripad horsi cenzury nez za doby bolsevika v praxi. Se divim, ze je nezakazali rovnou prodavat..ale to by asi uz bylo "moc bijici do oci". Je treba to davkovat po castech.
    Jnak muzu vzpomenou podobne 'odusevnele' zakony o "dusevnim vlastnictvi", GDPR, atd. Jeste v dobe, kdy se zavedlo Euro v nemecku, tak si kolegove delali srandu o tom, jak EU definovala banan.. tehda ale asi nikdo netusil, ze to bylo preview toho, kam ve skutecnosti cela EU smeruje..
    Nechapej mne spatne, ja jsem velky priznivec myslenky EU, ale ne v podobe, v jake je dneska. To je jen dalsi "svata rise rimska".