Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel chystá Core i9-10850K, levnější odemčené desetijádro Comet Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 7. 2020 10:32

    tombomino

    "Jen jestli to zase není trochu jinak, a celé tohle nařízení se týká hlavně podvodníků, co výtažek z celeru vydávají za obecný protirakovinový lék a chtějí za to těžké prachy?"
    .. nikoliv Tynyte. Ja se bavim o naprosto regulerni Cenzure s velkym "C" a to ze to ma nekoho "zachrani" pred podvodniky..ehmm ehmm..fakt.. to jako tech par lidi, co se na tom prizivuje stoji EU za to, aby ochranila 500 milionu lidi pred jejich "negativnimi ucinky"? To jako fakt, tomu ty veris? A kdo ochrani tebe pred vedlejsimi ucinky leku o kterych se nepise? :)) Co tak zakazat treba reklamu na alkohol, ktera ma naprosto overitelne negativni ucinky na cele generace lidi, kdyz teda ma EU tendenci te chranit, i kdyz o takovu ochranu nikdo nestoji?