Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel chystá Core i9-10850K, levnější odemčené desetijádro Comet Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 7. 2020 11:34

    tombomino

    "Takže ty vlastně říkáš, že třeba pořad ČT „Co naše babičky uměly a co my jsme zapomněli“ je v podstatě underground"
    .. ne ja nic takoveho nerikam. Ja jen tvrdim, ze EU zavedla cenzuru. Muzes si to zkouset okecavat zleva nebo zprava, ale vysledkem je informacni cenzura. Jestli je to proto, ze nejsou ani schopni napsat zakon tak, aby z toho cenzura nevypadla a nebo to bylo "spravne" zalobovane, to ponecham na tobe.
    "BTW vedlejší účinky léků jsou popsány v příbalových letácích – a věř tomu, že zrovna tady fakt se svým stihomamem neuspěješ, protože klinické zkoušky jsou doslova brutální."
    .. no..na to se da jen rict asi tolik, ze je dobre, ze tomu veris :)
    Tady nejde o zadny stihoman. Spis stihoman ukazujes z opacne strany ty sam. Ja se bavim o realne cenzure a davam ti jine realne priklady, ktere ty ve svem "stihomanu" automaticky negujes. Ano mas informace o negativnich ucincich v pribalovem letaku..a? Myslis treba takovy, ze se ti muze udelat nevolno, ale vlastne vubec nevis proc? V tech pribalovych letacich nemas totiz bezne popsano, co vlastne ten vedlejsi efekt dela, mas tam popsany jen jeho efekt. Ale to by bylo na jinou debatu. Krome toho klinicke zkousky nejsou zarukou, ze se u tebe nemuzou projevit jine priznaky, ktere spadaji do oblasti "ostatni". Doporucil bych ti (az to najdu) treba skvely americky dokument, ktery popisuje co se stalo zavedenim leku tlumucich bolesti na bazi jistych opijatu a jaky to melo vliv na populaci, co jej zacala uzivat. To jen aby jsi trosku prozrel z te svatozare, kterou ve farmaceutickem prumyslu vidis..

    "Takže sorry, zajímají mě jen fakta, nikoli dojmy."
    .. tak tady nejaka "fakta" dej. zatim prezentujes sam jeden dojem za druhym..