Hlavní navigace

Názor k článku Test Intel Core i9-12900K: nejrychlejší Alder Lake porazilo Ryzen 9 5950X v ST i MT výkonu od Pan Jaroslav Crha - :lol: Tím jsi dokonale odkryl svou zanícenou tvář...

  • 28. 8. 2021 19:25

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    :lol: Tím jsi dokonale odkryl svou zanícenou tvář ohledně toho proč chodíš do diskuzí jen druhým nadávat. Ty v reálu musíš být šíleně submisivní, plachý ubohý človíček, že tě obdivuji, že se nerozbrečíš před prodavačkou, když si chceš koupit rohlíky.

    Podle tebe je názor CK subjektivní, když hodnotí chrabré bojovníky za AMD, jak se bojí aby to nefungovalo. Jak jsou tady samé zvěsti typu: "možná, asi, mělo by, nemělo by..." apod... a jediné co chrabří bojovníci AMD dělají v diskuzi, že oponují také stylem: "možná, asi, mělo by, nemělo by..." apod... Vždyť to je úplně trapné, nikdo nic neví, defakto nemáme ani pravdivé reálné inženýrské testy v ruce, ale chrabří bojovníci už bojují za AMD. To je prostě holý fakt, pár měsíců zpět ani čárka, a zrazu se tynýt, Alich a Aznahoh může zpřetrhat aby Alder lajk zašlapali do země. To je pro mě dost důkaz toho, že to co tvrdí CK, není subjektivní dojem, ale objektivní napříč celým webem. Vy sami svými příspěvky dokazujete svou histerii a paniku.