Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Test Intel Core i9-12900K: nejrychlejší Alder Lake porazilo Ryzen 9 5950X v ST i MT výkonu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 8. 2021 13:31

    gogo1963 (neregistrovaný)

    "Stare nekomu muzu prodat, kdo zase koupi uz jen desku a pamet" ... o tomhle to je :D on nekoupí už jen desku a paměť, ale i to starší cpu ... ke každému cpu musí být deska, pokud ty staré neházíš do koše, nebo pokud to nefunguje tak, že se nakoupí desky napříč amd základnou a pak se jen posouvají cpu dál a zase dál ... :D pak by ale ten poslední v řadě musel to cpu vyhazovat ... já taky na cashback nekoukám, před pár měsíci si byl kluk u mě pro bednu s deskou, s cpu a pamětmi (stará i3 ... 6100 myslím, co měla dcera), jemu poslouží, já koupil 10700, dceři jsem posunul 6700k i s Asus Rangerem viii, deska dražší, ale šlape 4 roky bez crashe ... pokud bude al stát za to, kometu posunu manželce místo 9400f atd atd ... co zbude, někomu daruji ... kdybych posouval jen cpu, to poslední buď vyhodím, nebo někomu dám, ten ale ke starému křápu bude kupovat novou desku a ram ... vše má svoje pro a proti ... já vám to pánové neberu, neberte to vy nám :D bakaný intel ...