Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Test Intel Core i9-12900K: nejrychlejší Alder Lake porazilo Ryzen 9 5950X v ST i MT výkonu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 8. 2021 9:30

    tombomino

    Sorry Gogole, ale tady nema smysl ti odpovidat, Jelikoz vse co neni komfortni s tzv oficialnim nazorem, je JO smazano jako "fud" a "konspirace". To ze to jsou nazory vedcu a studii, o kterych se v mainstr. mediich moc nemluvi, ze kterych cerpa JO, to neni moje chyba.
    Osobne zastavam nazor, ze clovek ma mit k dispozici obe strany informaci. Ne jen tech, ktere hlasite glorifikuji a adoruji 'svetle zitrky', ale i ty, ktere poukazuji na veci, ktere tak prijemne uz nejsou.
    Kazdy at si pak svobodne udela svuj usudek, podle ktereho se bude ridit a ne ze tady bude jeden nazor a vsechno ostatni jsou 'konspirace'. To jsme tu uz v minulosti nekolikrat meli a je jedno, jestli to byl "ismus" a nebo cokoliv jineho.