Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Test Intel Core i9-12900K: nejrychlejší Alder Lake porazilo Ryzen 9 5950X v ST i MT výkonu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 8. 2021 11:34

    tombomino

    Si ty budulinku pust aspon ten dokument, ktery jsem tu nalinkoval a ktery JO nesmazal (zatim). Tam mas toho pro tebe praveho vedce, ktery je zaroven i profesorem Karlovky, podilel se na vyvoji vakcin a ze ktereho jsem tady cerpal nektere veci, ktere pak JO smazal a prohlasil za konspirace :)
    Jinak mas krasne demagogicky prispevek. Vety jako "Neexistuje nic jako studie, o kterých se moc nemluví" a "nic jako oficiální nebo mainstreamový názor." mluvi sami za sebe :D
    Jinak jsi presne ten fanaticko demagogicky typ, o kterych rikas, ze jsou to "blbci z druhe strany", jen nejsi na jejich strane, ale te druhe. Diky za potvrzeni, ze nejsi schopen jakehokoliv nadhledu nejen v oblasti PC, ale i v tech ostatnich.