Hlavní navigace

Názor k článku Test Intel Core i9-12900K: nejrychlejší Alder Lake porazilo Ryzen 9 5950X v ST i MT výkonu od Pan Jaroslav Crha - to je furt dokola, proč tu jste? Nechodte...

  • 31. 8. 2021 15:23

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    to je furt dokola, proč tu jste? Nechodte sem, nenarušujte naši bublinu, nesouhlasíme s vámi tak běžte pryč a nenarušujte nám naše soukromí. Fakt diit a dede. Cleou dobu to tady píšu, všichni to ví, ale pro Alicha znovu musím zopakovat, že jsem tady proto, abych vyvracel lži AMD fanoušků o tom jak je AMD skvělé a intel špatný. Tak to prostě je, aby byla diskuze vyrovnaná, musí tady být názory z obou stran a nikoliv jednostranné názory. A mohu tě v klidu ubezpečit že JO není objektivní. Objektivní redaktor neexistuje a je to výmysl pražských kavárenských povalečů. Pro ně je redaktor, který píše pravdu, která se jim nelíbí špatný subjektivní redaktor a redaktor co píše správně propražsky a probruselsky je objektivní a správný redaktor. Tak to prostě bylo, je a nejspíš i bude. Správný redaktor, totiž nedělá pořádek v diskuzích a nerozhoduje o tom, co si má čtenář myslet. Správný redaktor, napíše: "123456" a teprve čtenář si na základě těchto informací musí udělat sám obrázek jestli to je nakonec 789 nebo něco jiného.
    Však nemusím chodit daleko, sám tombomino byl překvapen z jisté neobjektivy pana JO ohledně vakcinace před C19 a najednou mu přestala chutnat vlastní medicína, když chtěl aby lidé, kteří neměli stejný názor jako on byli zaBANovaní a nebo smazaní. Najednou se probral ze svého snu, že JO bude vždy skákat tak jak on píská a najednou wau, čučí jak puk. Najednou je to on pro koho si tvrda ruky cenzůry došla. To byl budíček. Ale nevadí panu Alichovi aby se to celé opakovalo, aby křičel: "bán bán dejte jim všem bán!" a za nějaký čas, bum a dostane ban on sám.
    Zakončím dvěma citáty:
    1) Martin Niemöller - "Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem – nebyl jsem přece komunista.
    Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem – nebyl jsem přece sociální demokrat.
    Když přišli pro odboráře, mlčel jsem – nebyl jsem přece odborář.
    Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat."
    2) Voltaire - Evelyn Beatrice Hall "Nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale navždy budu bránit, abyste je říkat mohl./ Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale budu do smrti bránit vaše právo to říkat./ Pane abbé, nenávidím to, co píšete, avšak položím život za to, abyste to mohl dál psát."