Hlavní navigace

Názor k článku Test Intel Core i9-12900K: nejrychlejší Alder Lake porazilo Ryzen 9 5950X v ST i MT výkonu od Pan Jaroslav Crha - 1. proč mě chcete tedy umlčet BANem ...

  • 31. 8. 2021 17:04

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    1. proč mě chcete tedy umlčet BANem ?
    2. protože jsi vocas co mi píše pod každým příspěvkem urážky a tím pádem mi blokujete vést normálni diskuzi s jedinci, kteří chápou o čem píši a se kterými nemůžu vést debatu, protože mi to hned zablokujete nesmyslama.
    3. Ano, ale chcete, při každé příležitosti kdy můžete, tak urážíte a chcete aby modří dostali BAN, jednou to je komplík, podruhé já, potřetí ck.
    4. Ano jsem subjektivní, úplně stejně subjektivní jako jste vy červenáčci. JO má být nestraný a nedělat závěry jak v diskuzi tak ve článku.
    5. je mi to jedno, jsem technik nikoliv lingvista, jediný kdo vytahuje češtinu jsou ubožáci, kterým dojdou argumenty, tak začnou urážet kvalitou češtiny.
    Závěr: vidíte místo toho aby jste diskutoval, napsal jste 5bodů kdy kštíte síru, a jen se do mě navážíte za to že jsem si dovolil mít názor. Opravdu nevím, proč tu tedy jste a do diskuzí píšete jen nesmysly. Vy nepíšete své názory, vy jen hledáte konflikty u modrých. Kdokoliv z červených napíše cokoliv, je Alich sticha a nebo ho poplácá po zádech. Napíše někdo modrej, nebo zelenej a už je tu Alich se svými urážkami. Popravdě jste si vyměnil s tombominem místo a nejvíc tady serete lidi vy. Problém je, že nevidíte, že těch lidí, které serete je čím dál tím víc.