Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vyšly testy Core i9-9900K, i7-9700K a i5-9600K. Jaká je pájka, OC, spotřeba a výkon?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 10. 2018 8:48

    RedMaX

    Tohle se fanouskum AMD libit nebude. :-D Neustale nas presvedcuji, jak Intel konci a zatim bude po vydani 9. generace zase kralem i bez 10nm. Takze si predstavte, jak by to bylo, kdyby 10nm meli hotove. :-)

    Jinak ale pro tyhle procaky nemuze byt stary RyZen 2000 konkurenci a nelze neco podobneho pomerovat, vzdyt ten procak je tu s nama uz vic jak pul roku. Takze bych to nejak moc nesrovnaval a jako konkurencni procak nebo-li odpoved od AMD bych videl az RyZen 3000, jez bude v pristim roce. Ono stejne vzhledem k situaci na trhu to v realu muze byt tak, ze si moc lidi ten Intel nekoupi nejen kvuli cene, ale proste v obchodech nebudou k mani. Takze ve skutecnosti a ne jen na papire muze mit RyZen jen treba nekolikatydenni zpozdeni nekdy v pristim roce.
    Ale pokud ma Intel 9.G naskok nejakych cca 20% na soucasne AMD a RyZen 3000 ma pokrocit o nejakych priblizne 15%, tak to asi bude pro AMD tezke obhajit i na 7nm, ale zase cena bude hovorit stejne jasne ve prospech AMD.