Hlavní navigace

Názor k článku Intel měl v Q3 2020 tržby „jen“ 18,3 miliardy $. Propad Xeonů o 25 %, přichází chudá léta? od tombomino - @RH"Ale s tou se potýkal minulé čtvrtletí i...

  • 26. 10. 2020 11:35

    tombomino

    @RH
    "Ale s tou se potýkal minulé čtvrtletí i minulý rok."
    .. ano to je pravda. Ale ta konkurence mu roste (teda spis rasi) pred ocima. Jako ono je to celkove asi komplikovanejsi, nez se to do tech zjednodusenych komentaru da napsat. To ze jsou tady vlivy ala Covid, to nepopiram, ale to na druhou stranu ani nevylucuje to, ze ta rasici konkurence AMD je pro Intel vetsi problem, nez byla loni. Ja jsem zvedavy na trzni podily Q3/Q4 treba v noteboocich. To taky napovi hodne. I servery muzou byt zajimave. Kolik z tech faktoru udela co na poklesech Intelu..to uz je stejne spis na dohadovani.
    Posledni vec..pokud trzni poily AMD budou rust, tak budou rust na ukor Intelu. Tudiz o toto, Intel nutne prichazi. Samozrejme za predpokladu, ze Intel je schopen dodavat..a to on podle jeho slov je. Tady mas spis problem ted AMD, ze neroste tolik, jak by ve skutecnosti mohlo a to jej bude hodne brzdit.