Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel měl v Q3 2020 tržby „jen“ 18,3 miliardy $. Propad Xeonů o 25 %, přichází chudá léta?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 10. 2020 13:21

    Smazaný profil

    leppard 26.10.2020 at 13:05

    To si netroufnu odhadnout v čem to je. Jenom tvrdím, že Covid logicky tlačí na posilování výkonu na klientech i serverech.

    Byl jsem v situaci kdy jsme měli kupovat servery. Byla to asi před dvěma roky nezáviděníhodná situace. Do AMD se mi nechtělo protože to je pro mne doposud dost neošmatané řešení. Proti tomu stál Intel který byl samý bug. Kdybych měl možnost tak to odložím. Bohužel jsme ale museli koupit protože to byly 9 let staré vykopáky a prostě už se nedalo s tím slabým výkonem dále žít. Nakonec jsme koupili Intely ale mám z toho divný pocit až do dnes.

    Mimo jiné nejvíce jsme tehdy potřebovali výkon SQL serveru a na druhém místě byly terminílové služby. Dokonce jsme začali po upgrade PC klientů terminálové služby rušit abychom ulevili serverům. Z dnešního pohledu nebylo to rušení terminálových služeb to pravé.