Hlavní navigace

Názor k článku Intel oficiálně uvádí čipy pro těžbu Bitcoinu. Podle Raji Koduriho to pomůže proti plýtvání energií od Radek Holeček - rathanuviel:Jakej úhybnej manévr? Já kryptoměny netěžím a schválně...

  • 17. 2. 2022 22:17

    Radek Holeček

    rathanuviel:
    Jakej úhybnej manévr? Já kryptoměny netěžím a schválně jsem je srovnával s dalšími věcmi, které také nedělám. Jen mi prostě přijde fér, když nevyčtu kolegyni, že letí na dovolenou do Dominikánské republiky, že zároveň taky nevyčtu někoho jinému, že doma těží třeba Ethereum.
    Ale to je evidentně něco, co pokrytec jako vy nepochopí. Vy jste se rozhodl, že kryptoměny jsou škodlivé pro životní prostředí (a já s tím souhlasím). Jen na rozdíl od vás si přiznám, že většina věcí, které lidi dělají, je škodlivá pro životní prostředí taky. Takže když jsem třeba kdysi dávno kupoval zlaté snubní prstýnky, tak jsem to udělal přesto, že jsem věděl, jak těžba zlata devastuje podzemní vody. A udělal jsem to přesto, že jsem věděl, že ten svůj nikdy nosit nebudu a celou tu dobu leží naprosto zbytečně někde zašitej, že bych ho měl asi problém najít.