Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel oficiálně uvádí čipy pro těžbu Bitcoinu. Podle Raji Koduriho to pomůže proti plýtvání energií. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 2. 2022 9:16

    Aznohh (neregistrovaný)

    Ne, to není další link, to je přímo odkaz na té stránce Mastercardu, kterou jsi evidentně nečetl.
    A za druhé odpovídáš úplným nesmyslem. Já ti psal jasně, co jsem označil na lež, takže ještě jednou, ať to opět nepřekrucuješ:

    „tynyt 17.2.2022 at 15:33
    jen kecy o tom, že můžeš nakoupit klasické crypto za pomoci MC a VISA

    Pro méně chápavé, já označil jako lež tvoje tvrzení, že na těch odkazech jsou jen kecy o tom, že můžeš nakoupit crypto pomocí MC a VISA. Což je prostě naprostý blábol a pokud na tom trváš, tak jsi jednoznačně lhář.
    Co se týče CBDC, tak to je budoucnost, na to právě najímají ty experty a zařízují stovky blockchainových patentů. Kde je jednoznačně odmítnuto použití distribuovaného blockchainu? Obávám se, že to je další z tvých výmyslů.. ale to už jsem si zvykl, že konzervativní zhrzelí ajťáci, kterým ujel krypto vlak plivou na krypto a blockchain špínu jak se dá. A ano, pamatuju si když byl BTC na $2000 a ty ses mi tu v diskusi smál, že to je ponzi co jde na nulu. :D