Hlavní navigace

Názor k článku Intel oficiálně uvádí čipy pro těžbu Bitcoinu. Podle Raji Koduriho to pomůže proti plýtvání energií od rathanuviel - Radek Holeček: Jak bych vám to jenom řekl.......

  • 18. 2. 2022 10:33

    rathanuviel (neregistrovaný)

    Radek Holeček: Jak bych vám to jenom řekl.... Prostě souhlasím s(e) Zubik1000CZ, Bitcoin je podle mě mrhání zdrojů pro čistý zisk. Tečka. A to bez ohledu na to, jestli na dovolenou lítáte letadlem, nebo jedete na kole.
    "Jen na rozdíl od vás si přiznám, že většina věcí, které lidi dělají, je škodlivá pro životní prostředí taky." - tady jste se hezky odhalil. Snažíte se poukázat na to, že vy osobně jste lepší, protože si "něco" přiznáte. A to mi přijde trochu křivárna - nevíte vůbec nic o tom, co se ve mě odehrává, takže tento argument se sype jako písek. Vůbec jsem vám neřekl, co si myslím o létání letadlem a nebo obecně o ekologii a vy mě nazvete pokrytcem. Jak můžete někoho nazvat pokrytcem, když nevíte, jaký je rozdíl mezi tím, co si myslí, říká a tím, co dělá?
    Vaříte z vody a já prostě nepřistoupím na vaší zlehčující a zavádějící argumentaci. A když na vaši argumentaci někdo nepřistoupí a nebo ji třeba nepochopí, tak jej pro jistotu začnete znevažovat. To je ubohé, "milý" pane. A víc se s vámi bavit nebudu, nestojíte mi za to - je to stejně zbytečné mrhání prostředků, jako těžba Bitcoinu.