Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel oficiálně uvádí čipy pro těžbu Bitcoinu. Podle Raji Koduriho to pomůže proti plýtvání energií. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 2. 2022 16:10

    Aznohh (neregistrovaný)

    Ty jsi ten kdo je tu mimo, ty jsi tu začal s VISA a, MC, ne já... tak jsem ti dal linky ohledně blockchainu přímo z jejich webů, tedy schválně zdroje o kterých mluvíš ty sám. Sám ze sebe děláš vola.. když přestože vidíš, že ty společnosti nabírají blockchain týmy a mají stovky nových blockchain patentů, tak ty tvrdíš, že jde jen o cituji: "jen kecy o tom, že můžeš nakoupit klasické crypto za pomoci MC a VISA." Aha a na co tedy myslíš, že dělají ty patenty lol?
    Zesměšňuješ tu koncept CBDC, přitom sám dáš odkaz na článek ČNB, kde se píše, že podle průzkumu mezi světovými centrálními bankami už 80% z nich dělá výzkum zaměřený na CBDC a 10% už má pilotní projekt.

    https://www.kurzy.cz/zpravy/601824-cinsky-digitalni-juan-se-vyviji-neuveritelnou-rychlosti-a-zvysuje-svuj-naskok-pred-ostatnimi-staty/

    Dál jsi na můj dotaz ohledně CBDC opět neodpověděl, protože jsi lhal a píšeš jen nějaký drmolení, který nemá hlavu ani patu.. takže opakuju, tvoje "prakticky jednoznačně je odmítnuto použití distribuovaného blockchainu" byla jasná lež.

    Že jsi tu vyhlášená konzerva, pro kterou je vše problém a vše je neřešitelné a veškeré inovace jsou k ničemu, to je tu známé. Ano.. tohle je přesně Tydýt https://www.youtube.com/watch?v=Ut3m9OK1c7Y