Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel odhalil procesory Core 10. generace pro deskop: Comet Lake-S, nejrychlejší herní CPU. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 5. 2020 12:34

    tombomino

    No ona i ta jeste "nenastala soucasnost" v podani Vladarka ma svoje masarky, zvlaste co se tyce multimedii ala semi-profesionalni upravy videi, ktere tady vyse jmenovany tak rad pouziva. Kdyz clovek sleduje vetsi youtube kanaly, tak dost jich preslo prave z Intelu (navzdory odam Vladara na pouziti QS) na bud 3950X nebo jeste dal na TRka. Namatkove treba HWUnboxed, Linustechtips a dalsi. Nemene podstatna vec, ktera se Vladarovy nebude opet hodit do kramu je skutencost, ze v Adope se konecne dokopal k tomu, ze Premiere bude podporovat HW encoding i pro konkurencni enkodery NV NVENC a AMD VCE. Takze porizovat si nejaky i7-i9 z duvodu QS ztraci temer uplne smysl, alespon obecne (vyjimka potvrzuje pravdilo) a takovy 3950X bude v kombinaci s nejakou grafikou casto lepsi volba, nez max 10C Intel, i pri pouziti HW encodingu. SW encoding tam je to jasne, tam je Intel s mene jadry slabsi volba, tak jako tak.