Hlavní navigace

Názor k článku Intel odhalil procesory Core 10. generace pro deskop: Comet Lake-S, nejrychlejší herní CPU od KOCHREN - :-D Gogo Gogo :-DVíš proč ty smajlíky? Protože...

  • 4. 5. 2020 7:01

    KOCHREN

    :-D Gogo Gogo :-D
    Víš proč ty smajlíky? Protože mě bavíš tím blábolením :-D
    Krom jiného Já opravdu o 350W nbikde ani nekvák... Ale ty se v zápětí na mě snažíš hodit další věk kterou jen nedělal a neřekl...
    Můžeš mi někde doložit že jsem dělal co tvrdíš? "na jedné straně někoho buzeruješ, že produkt na trhu ještě není, na druhé straně víš o tom produktu úplně všechno včetně 300 watt +" Jako fakt někteří zde jste dobří bajkaři :-) . Víte v čem ale máte problém? Že se řídíte heslem podle sebe soudím Tebe. Já jen zmínil oněch 300W+, a to jestě pro to. že o tom psali všude a mají to být informace od výrobců desek. Že se Ti to nelíbí za to já Ti nemůžu.
    Na rozdíl od Tebe jsem už poskládal mnoho počítačů s procesory Intel. Takže se zase nesnaž do mě vkládat svý chování. Na rozdíl od Tebe já se zajímám o produkty obou firem. Jen se Ti tedy omlouvám, že zmiňuji, že Procesor, který bude baštit i 300W+ je na mě dost a do toho bych nešel. A to není o značce, ale o provozních vlastnostech. Jinak zopakuji i5 a i3 mě zajímají.
    A dobrý pokus o úhybný manévr Gogo ;-) . A teď bys tu krom toho poučování jiných a dřistání mohl vložit něco, čím bys doložil a podložil svá tvrrzení.