Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Přečíslování nanometrů? Intel prý chce přeznačit výrobní procesy, aby nezaostával za TSMC. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2021 22:45

    Smazaný profil

    Víte pánové mě se na Intelu líbilo, že nenasazují nižší čísla u procesů. Bylo to takové sebevědomé my u Intelu děláme mnohem kvalitnější věci a nehoníme se za nižšími čísly. Líbilo se mi, že nepodléhají nátlaku z venku a jako Intel produkují lepší procesy než ti svobodní Číňani z TSMC. Pak se to ale totálně podělalo. To že nyní chtějí přejít na to značení konkurence ve mně evokuje to jsou ve vleku konkurence a hodně zoufalí. Tímhle si udělali medvědí službu. Papírově to bude s konkurencí srovnatelné a přejdou na lepší proces ale to bude kolem toho povyku a zlé krve. To bude taká zmatků. A také tímhle činem jenom potvrzují že už nejsou ta jednička kterou dříve bývali. Konkurence jim totiž diktuje standard.

    Přitom ty nanometry jsou jenom číslo nic moc toho neříkající.