Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Přečíslování nanometrů? Intel prý chce přeznačit výrobní procesy, aby nezaostával za TSMC. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 4. 2021 8:50

    Smazaný profil

    gogo1963

    Ale prosím o tomhle je řeč od samého začátku. Odvod a vznik tepla v procesoru. Nikoho jsem neatakoval. Podívejte mě diskuse s Vámi už nebaví. Když na Vás útočím nesmysly tak je přece snadné mi je dokázat a vyvrátit. Problém je, že moje slova berete jako ataky. Víte nemám problém si přiznat chybu a napsat že máte pravdu. Ale tam se díky Vaší výbušné povaze nikdy nedostaneme.
    1. Entropie má spojitost se vším. Kdybyste si dal tu práci a ten odkaz si přečetl tek tam najdete "Pojem (termodynamické) entropie zavedl Rudolf Clausius v kontextu klasické termodynamiky s cílem vysvětlit, proč některé procesy jsou spontánní a jiné nejsou." je to ale moje chyba. Operoval jsem tady se složitějšími pojmy a neměl jsem to rozšiřovat. To Vám bohužel asi nikdy nevysvětlím.
    2. Přiznám se že odkaz jsem četl ale co jste tím chtěl dokázat? Prosím neútočím ale opravdu nechápu. Zkuste mi zacitovat a vysvětlit co tím myslíte.