Hlavní navigace

Názor k článku Intel prý letos uvede procesory, v kterých bude grafika AMD. Bude to spolujízda dvou čipů od Crha - jahahahaha směju se vašemu nízkému IQ. Jste tak...

  • 7. 2. 2017 11:33

    Crha (neregistrovaný)

    jahahahaha směju se vašemu nízkému IQ. Jste tak hloupí že mě následujete sem? Víte že tím ochuzujete diit o sledovanost a zvyšujete clicarbait cnewsku? Jsem výrazná osobnost, že strhávám masy co? Už jen čekáte kdy začnu kopat do AMD co? Tak teď už to příjde, teď už to napíšu: "AMD je v po uši v hov...." sakra ještě né, ještě vám musím sdělit, že pana Obermaira nemám rád, nic mi sice neudělal, ale je takovej namyšlenej a maže příspěvky, proto ho nemám rád. Ale nejsem jeho druhý nick. Dále nejsem MAUDIT ani nVidiot ani Equilibrium ani Stach ani nevím co ještě si na mě vymyslíte. A smíchy bych se potrhal kdyby nVidia vydala 1080Ti na HBM pamětěch a tím by totálně AMD zašlápla do země. jahahaha ale tady se vám Věru špatně povede, tady nejsou červenáčci, co mají červený kabátek, kalhoty, boty a spoďáry. jahahahaha takhle se Vám musím smát že budete zase číst ty nenávistné žvásty sociálního Ježka.... "Ježku, Ježku máš z linuxu plešku a z AMD sopel, bude z tebe mrmel" jahahahaa sežrte se tam klidně, onanujete nad Vegou.

    Jo prosím Vás proč jsme se my všichni nVidiáci odmlčeli? Já vám to prozradím, protože máme karty na kterých můžeme hrát (pro rejpaly klidně i v 4K) a proto paříme, momentálně TALOS PRINCIPE kde už jsem v cestě do GANGHÉNY a DOOM4...na full a ultra na uhlopříčce 3m. NEMÁME tedy čas sjíždět diskuze. Co si zahrajete vy AMĎáci na LOW nás všechny nezajímá.