Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel prý letos uvede procesory, v kterých bude grafika AMD. Bude to spolujízda dvou čipů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 2. 2017 12:28

    KOCHREN

    Synku Ty trpíš nějakým syndromem ne? :-D Hele jen tak pro legraci... N ikdo za Tebou nechodí... Dohledej si jak dlouho už zde chodím a píšu :-)

    Jo za Obermaiera se mi už z PCT i omlouvali...

    Mimo jiné nejdi mi kde "onanuji" nad VEGOU... nebo jinak najdi mi kde spinim Nvidii... V podstate nenajdes ze bych utocil na jakoukoli znacku... To je to o cem pisu ja resim pomery cena/vykon/kvalita... To ze se ozvu u AMD je kvuli takovym fanatikum jako jsi Ty a dalsi nebo chces li jinak trolum... Za kazdou cenu si kopnout do AMD to je evidentne kredo nekterych lidi...

    Treba ja mam postaveny zebricek Grafik takto 1050Ti, RX480/4GB, ( u RX480/8GB vs 1060/6GB bych sakra uvazoval kterou...), 1070 a tim koncim vice uz mi pripada jako nesmyslne vyhozeny prachy... PS: ne ze bych na to nemel, ale radsi je investuji jinde...