Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel prý letos uvede procesory, v kterých bude grafika AMD. Bude to spolujízda dvou čipů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 2. 2017 14:20

    Crha (neregistrovaný)

    Mě je jedno kde, kdo a jak dlouho je registrovaný. Napíšeš jednou něco co se někomu nebude líbit a dostaneš BANán jak by se nechumelilo.

    Oni se ti omlouvali? Kdo? Hladis s adminem se ti omlouvali jo? :D :D dobrej ftip, řeknu ti jak to nejspíš vypadalo za klávesnicí: "bože to je idiot, něco mu tam napiš ať neotravuje!" a tobě přišlo něco ve smyslu: "och, bla bla bla promiňte on už je prostě takový, bla bla bla" chápeš že my všichni pro EMPRESS media nic neznamenáme?

    nevím jestli ty onanuješ nad Vekou, ale na diit 98 lidí ze 100. Teď teda 98 z 99, protože ten kdo má něco proti nebo je výrazná osobnost jako já dostane BAN, protože to je přece JEJICH server. Však já jim to neberu. Zkuste zajít na derby Slavia/Sparta a řvát tam: "Pražský ku*vy!" Tak nějak si připadá normální člověk na nenormálním diit serveru.

    Do AMD budu kopat z několika důvodů. Jejich PR je katastrofa, jejich prezentace KATASTROFA, jejich výrobky KATASTROFA NA DRUHOU. Máme Polaris, polárka, neboli tak severka, měla znamenat "chladná" neboli efektivní, neboli tak efektivní že dojde ke schlazení... a vono to peče na 84°C!!! To oproti mé gtx1080 to je peklo, když jsem u Doom4 zapnul DSR nebo co to je s tím 4K přetransformovaným na FHD a poprvé se roztočili její ventilátory a teplota se ustálila na 65°C.
    Ale někdo mi bude vykládat jak to umí všechny ptákoviny světa, které stejně nemám kde sehnat, protože filmy s 10 bitovejma barvama prostě nejsou a i kdyby byly tak moje netrénované oko to stejně nepozná. Nejsem grafik a je mi to u prdele jestli vetřelec na plátně má 50 nebo 60 odstínů šedi.

    Mě je nějakej tvůj postavenej žebříček úplně u zadele. Víš tady si uvědomuji, že já jsem oproti vám normální, protože alespoň nikomu nevnucuji svůj názor, svůj žebříček apod... mám gtx1080 a na dlouhé roky mám klid a jen se směju a bavím jak tady socky obhajují rx480, přitom měla AMD schytat takovou vlnu kritiky aby se probrala a začla něco vyrábět a né jen odsouvat, odsouvat a prodávat: "počkejte si". tečka dohovořil jsem, kopu do AMD oprávněně a nazdar. Já také investuji jinde, taky skupuju pozemky a co jako? Ještě pořád mi zbýva na to abych si mohl koupit gtx1080 a psát sockám že je mi jejich názor u zadele.