Hlavní navigace

Názor k článku Intel prý letos uvede procesory, v kterých bude grafika AMD. Bude to spolujízda dvou čipů od Crha - Tak to mě špatně chápete. Píšu jak dement...

  • 7. 2. 2017 16:58

    Crha (neregistrovaný)

    Tak to mě špatně chápete. Píšu jak dement pro dementy z diit, kteří jsou schopni rozebírat každé napsané slovo do neskutečných mezigalaktických rovin tak aby to pochopili. Chápu že Vás to uráží, ale oni by to jinak nepochopili. Takže je valstně dobře že jste to nečetl, ten text nebyl pro Vás.

    Dneska to ohlasí a vy by jste to už chtěl mít v obchodě? nebojte určitě se to semka dostane, nebo vám to přímo prodá nVidia. To není AMD, které řekne že možná uvede nějakou grafickou kartu a pak ji 150x oddálí. A správně jste i odhadl i když jste můj příspěvek vlastně nečetl, že ta 1080Ti s HBM byla jen taková červená vlajka pro červenáčky.

    Sám si ničíte obzory když přenášíte vytržené kontexty navíc z jiných webů. Kdybych byl pod jinou přezdívkou tak nepříjdete na to že KilZen jsem psal já. Ale přiznám, psal jsem to jen jako lehkou nadsázku, vidíte a už jsme zase u těch dementů, kteří to vezmou doslovně a ještě uvedou argument že Ryzen bude levnější i když cenu a výkon neznáme. A jsme zase u těch dementů co neumí číst mezi řádky a ke kterým se zbůhdarma přidáváte ačkoliv vás nikdo zapojovat se do diskuze nezval.

    Vysvětlím vám pointu a jádro pudla, víte možná kdyby jste si můj příspěvek přečetl desetkrát za sebou a zapnul mozeček, pak by jste pochopil, že nepřeji nikomu krach, ale přeji aby AMD dostalo po čuni, probralo se a přestalo dělat to co dělá. Aby přestalo žvanit a opravdu na th konečně už něco dodali, protože mám VELKÉ obavy, podle indicí Polárky, že jsou těžce v prdeli a jakmile vydají ZEN a VEGU a všichni uvidí ten katastrofální výkon, tak tu firmu asi rovnou zavřou.

    Jinak je mi líto že to vnímáte jako flame, ale já vidím rudě, když potkám někoho z diit.