Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel rozpustil divizi samostatných GPU, týmy se rozdělí. Raja Koduri spadl na nižší pozici?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 12. 2022 10:30

    tombomino

    Nerekl bych, ze zruseni divize a jeji rozpusteni je 'nic'. Vliv to samozrejme ma. Raja ztratil typ kontroly, kterou mel s pozici sefa divize. Tu ted nema. Finalni rozhodovani o tom co se a jak bude delat, budou mit jini lide. Uz tohle je obrovska zmena oproti stavajicimu stavu. A vubec bych si nebyl jisty tim, ze je to zmena k 'lepsimu' ve smyslu vyvoje ded.graf. karet. Zaroven rozdeleni tymu, vzdycky prinasi s sebou jine priority, atd. jeste k tomu v ruznych divizich, ktere maji spolu nejak spolupracovat. Coz nevesti nic pozitivniho.
    Osobne bych se klonil ve vysledku k drbum, ktere tvrdi, ze to co Intel uz ma rozdelano (a do ceho hojne investoval) tak zkusi dovest do finalniho produktu. Viz Battlemage, mozna jeste jedna architektura zatim, ktera je uz taky rozpracovana. Co bude potom..kdo vi...