Hlavní navigace

Názor k článku Intel rozpustil divizi samostatných GPU, týmy se rozdělí. Raja Koduri spadl na nižší pozici? od tombomino - "To rozdělení je jen administrativní, případně „politické“".. tak,...

  • 27. 12. 2022 11:55

    tombomino

    "To rozdělení je jen administrativní, případně „politické“"
    .. tak, ze jste svym zpusobem arogantni primitiv, dokazujete vasim 'milym' zpusobem vicemene kazdym svym prispevkem.. Nicmene aspon by jste si mohl byt vedom, co pisete, nez se vasim 'ryzim' zpsobem pustite do nekoho, aby jste ukazal, jaky jste arogantni genius :)
    "To, že přechází na stejné rozdělení grafik, jako má AMD, to je vedlejší, že?"
    .. ja nevim jak vy Holecek, ale pokud chci mit jednotny vyvoj a jednotnou kontrolu, dochazi z pravidla k tomu, co udelal intel 2021..ze vytvori jednotne tymy a jendotne vedeni. To je rekneme jeden z postupu, ktery takovemu cili napomaha. To, ze neco ma AMD je hezke, ale AMD ma zabehnuta reseni, nepotrebuje se 'dostat' na trh (byt Intel se tam snad ani nedostatva, ten to jednoduse natlaci OEM partnerum), nepotrebuje si udelat image z 0 na 100, atd. Tudiz Vas primer je sice zajimavy, nicmene prakticky o nicem nevypovida. Potazmo, zaver si z neho delate akorat takovy, jaky sam potrebujete. Samzorejme v momente, kdy se spekuluje, mylit se nebo pravdu muze mit kazdy :)
    "A desktopový segment pomalu umírá."
    .. jen technicky detail..primarne se uvadeji desktopove grafiky, jejiz orezane verze se potom dodavaji do notebooku. V principu je to ale jedno, jestli je to desktop nebo notebook. Je to jednoduse dedikovana grafika a ty opravdu 'neumrou' a to minimalne v horizontu nasledujicich 10 let.
    "Naopak v serverovém segmentu se akcelerátorům na bázi grafik "
    .. o serverovem trhu neni v mem komentari ani "pip" :)