Hlavní navigace

Názor k článku Intel se dohodl na výrobě procesorů s TSMC, bude mít celou 3nm továrnu jen pro sebe od DWCZ - Co vím tak podle čísel už Zen 2...

  • 14. 1. 2022 18:17

    DWCZ

    Co vím tak podle čísel už Zen 2 mělo slušné prodeje a 3600 byla shillována od youtube až po největší hw fóra do nových sestav a tím nemyslím zrovna českou dvojku. Myslím zahraniční fóra.
    Pro mě byla paradoxně 5xxx řada spíš ústupem z výslunní, co se ohlasů milovníků dobrého poměru cena/výkon týče, ale prodávalo se to kupodivu slušně.

    Hele co se týče Rakety, de facto souhlas, ta hysterie kolem spotřeby je absolutně mimo. To že recenzenti to hoděj do Handbraku/Cbenche a tam to má přes 100 stupňů není normální usage, to rozhodně.

    To je podobné, jako když takhle v testech měří VRM na základních deskách. Stokrát jim řekneš, že je to číčovina a stokrát si pojedou to svoje dál. Jasně, že když tomu dáš 100% kouř na hodinu, že VRM ti půjdou na 95 stupňů proboha. Pak ti blboun z HU řekne, že ta deska je garbage, A já si řeknu, že je garbage spíš taková Stevova recenze.