Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel Thread Director: trumf, díky kterému má fungovat big.LITTLE v procesorech Alder Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 8. 2021 22:53

    RedMaX

    Je skoda, ze jste se tu do sebe tak pustili. Ja vim, gogo si zacal, ale to je jedno, kazdopadne pointa zanikla. :-/

    Kdyz bychom totiz aproximovali vysledky toho podivneho testu od wccftech a rekli si, ze to v CB R23 dopadne pro i9-12900K uplne stejne jako to dopadlo pro tu dvojici i7-11700 a 5600X, mohli bychom se dopatrat toho, ze by vlastne ten i9-12900K mohl byt podobne vykonny jako i7-11700K.
    Jiste, varim z vody, ale chci tim rict, ze prvotni nadseni fanousku Intelu muze byt dost liche. Samozrejme, ze Intelu "unikne" ten nejlepsi test s nejlepsim vysledkem, ktery si mohli prat. Ale pokud to cele neni fejk, tak ono to ve skutecnosti vubec nijak bombasticky nevypada.

    Ja se kazdopadne na Alder Lake tesim, bud to bude bomba a AMD zacne rychle vymyslet, jak taky udelat nejaky to bigLITTLE nebo to bude propadak a mohlo by to znamenat konec tohoto nesmyslneho navrhu procesoru, coz je muj naozr, ktery zmenim jen tehdy az uvidim Inteluv famozni vysledek v nezavislych duveryhodnych testech. :-)