Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 10nm proces Intelu zpět ve hře. Technologie SuperFin masivně zlepší takty, problémy pryč?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 8. 2020 7:08

    Smazaný profil

    S tou reorganizací samozřejmě máte pravdu ale tady hovoříme o konkrétní situaci tedy o Intelu. Fokus a strategie se tedy asi nemění. Podotýkám, že když se jedná o prestižní společnost a prestižní posty tak se o takové pozice se lidi perou když je společnost která je v pořádku. Proto už je na pováženou když od nich někdo sám od sebe odejde. Odešel od ní ikonicky architekt Jim Keller. Odešel i vysoce postavený manažer Murthy Renduchintala který byl asi vyhozen. Objevili se spekulace o odchodu Raja Koduri. Tohle jsou jasné signály o nemalých problémech.
    Výše uvdené si spojte s odklady výroby a s tím jak se Koduriho grafiky budou vyrábět u Samsungu či i TSMC. Zagoglujte si slova Intel zpoždění a odklad a budete vidět, že tuto lakovací techniku už Intel v minulosti použil. proto na pořadu dne otázka proč si myslet, že nyní opět nepřecenili svoje schopnosti a zdravě pochybovat o jejich prezentacích. Bohužel v tom lakování nejsou u Intelu jediní kdo se takto chová.