Hlavní navigace

Názor k článku 10nm proces Intelu zpět ve hře. Technologie SuperFin masivně zlepší takty, problémy pryč? od Smazaný profil - Pane Holečku Vy mne přesvědčujte, že nákup akcií...

  • 15. 8. 2020 8:17

    Smazaný profil

    Pane Holečku Vy mne přesvědčujte, že nákup akcií Intelu je ve Vašem případě charita a ne investiční záměr. Víte nevěřím tomu, že byste nerozuměl tomu o čem píši. Kdybyste byl investorem tak tyto informace budete vnímat minimálně jako důvod ke znepokojení a ne důvod k obhajobě.
    Měl jsem na mysli informace které se objevili a to o odkladech výroby, problémech a odchodech lidí z klíčových postů jako Jim Keller, Murthy Renduchintal, a spekula ohledně Raja Koduriho. Akcionáři jsou znepokojeni odchody takových lidí a analyzují to. Vy nevidíte a argumentujete obecně fluktuací u Intelu.
    Lakování akcionářů? V době kdy má Intel s dírami v procesorech, není schopen splnit termíny výroby navíc ho opouštějí klíčoví lidé potřebuje uklidnit akcionáře. To co Intel předvedl je jenom papír tedy takové lakování zákazníků a akcionářů. Proto tomu moc nevěřím a myslím si, že měli ukázat něco hmataného.
    Tady máte jednu k tématu pohybu akcií ne jen na základě čísel ale o zpráv o dění ve společnosti https://www.tyden.cz/rubriky/byznys/svet/sef-intelu-prodal-akcie-v-dobe-kdy-uz-vedel-o-problemech-s-cipy_461491.html?showTab=nejctenejsi-7

    Tady máte doklad toho jak se chová akcionář. I když v tomto případě to je zavrženíhodný člověk který kouše do ruky která ho živí.