Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 10nm proces Intelu zpět ve hře. Technologie SuperFin masivně zlepší takty, problémy pryč?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 8. 2020 13:25

    tombomino

    Vy zase jedete..
    Vyhozeni muze c.1 pred 2 roky, vyhozeni muze c.2 ted, necekany odchod Kellera, ktery byl povazovany za 'cerstvy vitr' v intelu, odchod nekolika dalsich klicovych osob v poslednich letech, ztraty podilu na trhu CPU napric vsemi hlavnimi segmemty..5 lety problemu s 10nm, potvrzeny odklad 7nm na 2023, technicky zastaralejsi portfolio produktu napric celym CPU segmentem (vyjma TL, ten vypada zatim hodne dobre),skokovy propad alcii o 16%..to jsou nejspis znamky firmy, ktera nema problem. Problem Intelu, neznamena jeho 'bankrot', ale zaroven neznamena, ze ma clovek vypnout mozek a tvrdit, ze vsechny tyhle udalosti nic neznamenaji. Intel se z toho muze za 1-2 zase otrepat, ale v soucasnosti tam problemy byt musi.
    Vy tomu davate na frak.