Hlavní navigace

Názor k článku 10nm proces Intelu zpět ve hře. Technologie SuperFin masivně zlepší takty, problémy pryč? od Smazaný profil - to: Radek Holeček Víte pane doposud si o...

  • 16. 8. 2020 10:48

    Smazaný profil

    to: Radek Holeček Víte pane doposud si o Vám myslím, že jste seriózní diskutér. Máte ale nakročeno k tomu abych Vás tam již nezařazoval. Ale postupně.
    Ty Vaše akcie. Vybral jste si pohled který Vám vyhovuje tedy jenom období zvolného růstu a ignorujete ten veliký propad po roce 2000. Maxima 70.56 dosahovaly akcie Intelu 18.8.2000. dnes jsou 48.89. To je promiňte mi ale takové malé zavádění. Další zavadění je ignorace poklesů. maxima akcie dosáhly 31. 1. 2020 a to 63,93 a pak následovali dva poklesy a to 20. 3. na 45,83 a 30. 7. od tohoto data oscilují mezi 48 a 49 dolary. Takže žádné stoupání. To dává odpověď proč se ta presentace objevila nyní a můžeme si počkat jestli na tohle lakování trhy zareagují. Ale zatím se nic neděje. Tolik k té Vaší akcionářské odbočce.

    Mluvit o prodejcích akcií "jednoho manažera"? Ten manažer byl CEO Intelu. Člověk který věděl o společnosti nejvíce. Ukázal celému světu jak vidí jejich budoucnost. Doporučil jejich prodej a to nejen slovně ale činy. S tím souhlasím. To je zákonné ale tvrdím, že to shledávám jako neetické kousání do ruky co ho živila.

    Evidentně nemluvíte pravdu když tvrdíte že používám jenom argumenty "jedna paní povídala". To jsem použil jenom v případě Koduriho. Keller a Renduchintal jsou jasná fakta která jenom bagatelizujete. Promiňte ale je to neuvěřitelná hloupost jestli budete tvrdit, že Keller nebyl na klíčovém postu. To už klidně můžete tvrdit, že Intel neživí hlavně procesory.

    Tady máte slíbenou výrobu přímo od Krzaniche 10 nm na rok 2017. a plním Vám Vaši potřebu "Najděte mi, kde Intel slíbil nějaký termín výroby, který nedodržel." Bylo to pro na lakování investorů tedy akcionářů. To jste asi nezaregistroval protože nejste akcionář ale Vy děláte charitu. https://www.techpowerup.com/238307/intel-10-nm-cpus-to-see-very-limited-initial-launch-in-2017#g238307-2

    Opravdu nechápu že máte potřenu se tady takto veřejně v diskusi deklasovat jenom kvůli Intelu. :-(