Hlavní navigace

Názor k článku 10nm proces Intelu zpět ve hře. Technologie SuperFin masivně zlepší takty, problémy pryč? od Smazaný profil - Proč se vracím do minulosti? Myslím si,...

  • 17. 8. 2020 12:20

    Smazaný profil

    Proč se vracím do minulosti? Myslím si, že trendy a chování společnosti je vidět právě na celí historii a ne jenom na krátkém úseku. Máte tam to zlaté období Intelu potí sešup a velmi dlouhé období pilné práce a na konci hodně turbulentní které zrcadlí právě tuhle kritickou situaci ve společnosti.

    Šéfka AMD to je jiná káva. Ona neudělala to, že před zveřejněním spatných zpráv neprodala jako vzpomínaný exšéf Intelu.
    Dobře že zmiňujete AMD podíval jsme se na akcie a před 5 lety v 2015 měli hodnotu 29 a nyní jsou na 81. To by byla investice.

    Sliby Intelu? Jsou to sliby s ručeným omezením. "„Before we begin, let me remind everyone that today’s discussion contains forward-looking statements based on the environment as we currently see it and, as such, does include risks and uncertainties. “" ale tohle chápu, že tam kalkulují i nějaká rizika tedy "dnešní diskuse obsahuje výhledová prohlášení založená na podmínkách, jak ji v současné době vidíme, a jako taková zahrnuje rizika a nejistoty.". Ale to je detail faktem je že 3 toky má tahle výroba zpoždění a to už je nebetyčný průšvih.