Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel odhaluje procesor Lunar Lake: Plný jeho nejlepších technologií, čipy ale už má z Tchaj-wanu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 6. 2024 12:02

    tombomino

    Takovy pragmaticky komentar Tralajdo..
    Proc bych mel byt nejak utrzeny (jako jsi ty) z produktu Intelu jako je LunarLake, ktery s nejvetsi pravdepodbnosti nema (Strix Point) a nebude mit vyssi vykon (Kraken), nez jeho konkurenti.
    V prozatim jedinem nezavislem testu efektivity jeho grafiky, ktery jsem videl, ma ta grafika horsi vykon na watt a i celkovy vykon, nez soucasny AMD Hawk Point.
    Ja chapu ze jsi nateseny ja maly capart, ze ty Eprdky konecne za neco stoji a maji vykon a nebudou to CPU brzdit (coz mne se libi taky), ale konkurence ma/bude mit lepsi reseni a lepsi CPU.
    Ja nevidim, krome marketingovych blafu zatim duviod, tohle nejak hypovat. Je to urcite dobry pokrok spravnym smerem, proti tomu co byl topinkovac a podvykonovac AL+RL v nizsich TDP, ale zatim to vypada, ze to na konkurenci nebude stacit.
    Vyjimkou muzou byt treba honici baterie, ale to se musi zatim teprve overit v nezavislych testech.a vetsine lidi s hlavou na krku, muze byt tenhle aspekt celkem jedno.
    Ale jo, bude to fajn produkt, pokud ti nevadi, ze ti AMD nejspis za stejne penize nabidne lepsi..

    9. 6. 2024, 12:05 editováno autorem komentáře