Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel už má aktualizace mikrokódu proti díře Spectre pro všechna CPU od Skylake výš. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 2. 2018 14:25

    Harry.24

    Znovu se mýlíš, díky novinářům se o problému začalo mluvit (Intel se jej snažil bagatelizovat), pak Intel vydal neodladěnou záplatu a znovu se o problému začalo psát, ale v souvislosti s problémy s tou záplatou. Kolik lidí si myslíš zvládne aktualizaci BIOSu? A do windows vydal záplatu Microsoft automaticky, takže u win10 nebyla možnost volby. O tom jak jsou chyby moc nebezpečné lze diskutovat, ale já poukazuji na tvé příspěvky, kde neustále napadáš novináře, že o problému psali. Ty by jsi raději žil v blažené nevědomosti, ale necpi to prosím ostatním. Novináři jen dělali svou práci, uživatelé mají částečnou možnost volby. Ty jen do každého článku píšeš svoje moudra, která bohužel ne vždy mají hlavu a patu. Zkus méně psát a více přemýšlet