Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel vydává SSD 760p. Momentálně nejvýhodnější NVMe úložiště na trhu?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 1. 2018 5:24

    Artael

    3D Xpoint není zas takovej zázrak, jak se čekalo, to je fakt. Nicméně jistá evoluce tam je a uvidíme, jestli a kam to za nějaký ten čas posunou.

    M.2 kartičky bych moc neřešil. Moje i750 má hromadu kanálů a samotný řadič baští asi 20W. Má to taky odpovídající chladič a spousta M.2 kartiček se pod zátěží umí rozpálit, pak jde ten krásný výkon do... hnoje. Do těžkého consumer asi jo, na to chvilkové natlačení x GB souborů a občasné dráždění 4K to stačit bude. Mě se nechce žít s takovým to polovičatým řešením, kdy tedy nějaký výkon ano, ale jen chvilku.

    No a k tomu výše uvedenému disku, TLC se raději vyhýbám. Ta úspora není tak brutální jako redukce zápisů. Už jsem viděl i docela ojetej 850 Evo a to mě celkem od toho odrazuje. Já se k diskům chovám celkem hezky, takže jsou skoro jako nové, ale všechno to jsou MLC potvory.