Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intelu se asi nepovede dohnat zpoždění na TSMC. 5nm čipy bude mít až v roce 2024. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 12. 2019 20:20

    Jakim

    To je zase článek, Proč by Intel měl něco rychle dohánět? jeho 14 nm je sakra dobrá, hele poněvadž nejsem socka, jako někteří diskutéři zde, myslím tím žumpu z Diitu, tak jsem si pořídil 3950X a 9900KS, převážně samozřejmě pro hry, sem tam na jiné, co myslíte že vyhrálo? společně s 2080Ti. Samozřejmě že Intel který šlape při napětí 1.28V na 5.1Ghz vč HT vč AVX na stejný frekvenci a při teplotě max 55 st. na který se žádný AMD ve hrách nechytá. Nebudu tu řešit moje centrální chlazení, tu cenu by socky nikdy nepochopily. Neříkám aby Intel spal nebo se na to vyprdl. To že Intel pošle velmi brzo AMD s jejich Cpu zpátky do pralesa je víc jak jasné. Jaké napětí by asi potřeboval AMD Ryzen aby jejich osmijádro šlapalo v plné palbě na 5.1Ghz? ))) Takže 3950 jde na vánoce dědečkovi ať má radost ze života, neříkám že je špatný, ale na gamesky stojí za dvě věci.