Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel vydává Xeony E-2100: šestijádra Coffee Lake pro servery a pracovní stanice. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 7. 2018 10:14

    Ladik (neregistrovaný)

    Tak se podívejte, do Správce úloh, co jen sežere, INTERNETOVý Prohlížeč, mně třeba, při přehrávání ze Záznamu, ale tam, je to nějaké Rozbité, na www.twitch.tv ,zatěžuje, video, v kvalitě 720p, celé dvě Jádra, a to to Akceleruje Grafika, že by ten Záznam CHATu, hm, ale, spíše, to mají rozbité, protože, při Živáku mi to nezatěžuje, procesor, skoro, vůbec, když to v obou případech Akceleruje Grafická KARTa AMD Radeon HD7750, zatím, na mém DESKTOPOVém ČTYŘJÁDROVém Procesoru AMD Athlon II X4 615e, na Frekvenci, až asi tak 2,5 GHz, a se spotřebou, jen asi tak 45 WATTů, na tak vysoké FREKVENCi, a pak si do toho ještě, někteří pustí hru, nebo tak, tak přemýšlejte, možná, a nebo, ne-vím, inu, kdo-ví, do-cela, celkem, zase, tedy! :-)